Aktivisten

Aktivisten

Synes du også Greta Thunberg er for sej, og at det er for stramt, at de voksne ikke gør ret meget for at stoppe klimaforandringerne? Eller frustrerer det dig at nogle børn sulter, imens andre får alt hvad de peger på? Er du træt af at blive dømt for din hudfarve, køn eller religion? Eller har du hørt om hvor dårlige forhold, der er i Ellebæk fængslet?

Vil du gerne sætte gang i noget? Så bliv aktivist. På aktivistholdet bliver vi enige om en sag, vi vil kæmpe for, sætter os ind i sagen og laver et mål. Vi kommer til at snakke, diskutere, grine, lave mad over bål, tage på ture, skabe, få besøg af super cool aktivister og ændre verden – I hvert fald en lille smule.

Om vi laver en demonstration, en podcast, en rap, et foredrag på skolen, en festival, en fællesspisning, fodboldkamp eller andre fede aktiviteter for forskellige mennesker er helt op til jer på holdet. Vi skal gøre en forskel på den fede måde!

Se en teaser for holdet her:

Andre muligheder Aktivisten
Japansk kultur kultur kultur

Rosenvangskolen Torsdag kl. 16.30-18.00 Underviser: Gustav Husfeldt Hendriksen Opstart: Når der er nok elever

Rosenvangskolen