Danmarks historien på tur

Få styr på historien! Danmarkshistorie på tur giver historieundervisningen en yderligere dimension. Holdet indeholder 8-10 ture på et år, hvor vi skal ud og opleve spændende historiske monumenter eller områder i Danmark.

Danmarkshistorie på tur giver historieundervisningen en yderligere dimension. Holdet indeholder 8-10 ture på et år, hvor vi skal ud og opleve spændende historiske monumenter eller områder i Danmark. Turen kunne for eksempel gå til København, hvor den danske kongerække, indførelsen af demokrati, forskellige kriges aftryk på byen osv. kunne blive sat under lup. Du vil også selv kunne have indflydelse på, hvor turene skal gå hen, så dine historiske interesser kan blive tilgodeset.

Holdet vil ikke køre hver torsdag, men kun et antal relevante torsdage op til en tur.

Andre muligheder Danmarks historien på tur
Senatet SYD
Senatet SYDVEST