Senatet NORD

Vil du skabe forandring for unge, sammen med unge ?

Senatet er stedet, hvor du oplever demokrati, du udvikler demokrati og du bliver en del af noget rigtig stort.

I senatet kan du være med til at skabe fede events, projekter eller andet - af unge for unge i hele Aarhus. Du kan få indflydelse på, hvordan det skal være at bo i dit lokalområde, måske vil du ændre noget for hele Aarhus som by, i din skole eller noget helt tredje.

Du kan via senatet stille op til Børne- og ungebyrådet. Her har du indflydelse på, hvad det “rigtige” voksne byråd laver, så du er med til at bestemme ting, som virkelig betyder noget for Aarhus. I senatet gennemarbejder vi de forslag Børne- og ungebyrådet sender ind til byrådet, så du får mulighed for at prøve kræfter med politisk arbejde.

Vi skal på en masse inspirationsture, fx i efterårsferien til Amsterdam. Den kan du læse mere om bagerst i dette hæfte. Vi tager også på folkemøde på Bornholm, og vi skal selvfølgelig også besøge København.

Senatet kan, vil og gør!

Underviser Mathilde,
Holdstart onsdag 18. nov 2020 kl. 18:00