UngeCoach uddannelse

Bliv ungecoach, lær at hjælpe og vær med til at hjælpe !

Mere information

Har du lyst til at lære om unges mentale trivsel og få redskaber til at kunne hjælpe dine skolekammerater, der har problemer og få muligheden for et spændende fritidsjob? Så bliv uddannet som unge-coach.

 

Coach-uddannelsen består af to kursus-weekender (fredag-søndag) med overnatning, der både starter og afrunder forløbet. Her vil du sammen med dine med-coaches få redskaber til at spotte mistrivsel blandt dine kammerater, lære om de mest almindelige psykiske sygdomme blandt unge og få redskaber til lettere at kunne tale med dem om det og hjælpe dem, eller kunne henvise til professionel hjælp. Ind imellem de to weekender, vil der være undervisning 6 gange på hverdagsaftner, hvor vi sammen sparrer med erfaringerne, som du har gjort dig med dine nye redskaber. 

 

Du modtager efter forløbets afslutning et fyldestgørende OCN-bevis, hvor du formelt får papir på din nye viden. Efter uddannelsen afslutning, har du mulighed for at blive ansat og få et lønnet fritidsjob på din skole, som ungecoach, under supervision fra en kontaktperson i klubben, på din skole. 

 

Hvis du har spørgsmål til uddannelsesforløbet, så kontakt Mathilde på tlf.: 41848465

 

 

Undervisningsplan udleveres på introdagen, som er 2. september klokken 18-20.00 på Bredevej 2D i egå.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 15 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Entreprenørskab
Girl-Squad
Makeup og skønhed
Uddannelsesparat!
Saga
DOOMSDAY PREPPER
UngeCoach uddannelse
HAUNTED HOUSE - Halloween !!

Hvor?

Legepladsen Lykkegaarden