GladMadMat

Mere information

GladMadMat


Holdet har fokus på elever med faglige udfordringer i matematik. Men alle kan selvfølgelig være med. Eleverne træner færdigheder i matematik ved at skabe et spændende tilgang til faget gennem madlavning/bagning og spil i fællesskab.

En praktisk tilgang til matematik vil støtte elever med vandskeligheder, ved at se og opleve matematikken fra en anderledes vinkel. Bare ordet "matematik" kan være med til at nogle elever lukker fuldstændig ned. Derfor vil vi gennem spil og madlavning/bagning være med til at se faget fra et andet, positivt perspektiv.

Elevernes selvværd skal  styrkes, og de skal væk fra et selvbillede af, at de ikke kan matematikken. Dette ved hjælp af succesoplevelser, da vi gerne vil inddrage noget naturligt fra deres hverdag, men som også er udfordrende og udviklende.

Vi skal snakke om mad, skrive plan, handle ind, lave maden, læse opskrifter, læse, regne og måle. Samtidig er der spilcafé. Undervisningen bygger på Bishopps 6 fundamentale matematikaktiviteter.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Esben Steenholt, Safiye coskum,
Holdstart mandag 20. sep 2021 kl. 14:45
Ledige pladser Der er 1 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder GladMadMat
Den Store Bagelyst
Food Lab
Valgfag Madværksted Aarhus Tech
Holdnr. 4302
Ugedage mandag
Hvornår?

Opstart: Mandag d. 20.9. kl. 15-18. Undervisningssted: Holme Skole Mølleskovvej 11 8270 Højbjerg Hjemkundskabslokale på 1. sal. Underviser: Esben Steenholt esst@aarhus.dk tlf. 2845 9891 Safiye Coskun cosa@aarhus.dk tlf. 2891 7375 Opstartstartsdato: Uge 43

Hvor?

Holme Skole

Medarbejdere
Esben Steenholt