Træneruddannelse for børne- og ungdomstrænere

Det bedste fodboldmiljø for børn og unge skabes af dygtige og engagerede trænere. Fodboldglæde og spillerudvikling skal gå hånd i hånd – og træneren er nøglen.

DBU har derfor etableret DBU C-træneruddannelse, der klæder hver enkelt træner på til det spændende fodboldliv som børne- og ungdomstræner. Uddannelsen er målrettet trænere af børn U5-U12 og trænere af ungdomsspillere U13-U19.

Uddannelsens opbygning
C-uddannelsen består af i alt 24 timer. Det første trin, C1, er på 10 timer, som henvender sig til trænere af alle aldersgrupper. Det næste trin, C2, er på 14 timer og består af tre aldersrelaterede forløb at vælge imellem. Du vælger det forløb, som passer bedst til den aldersgruppe, du træner.

Både C1 og C2 er bygget op af et forberedelsesmodul, som foregår online. Derudover består C1 af to moduler med fysisk fremmøde og C2 består af tre moduler med fysisk fremmøde. C1 og C2 afsluttes med et online refleksionsmodul.
C1-kurset har udgangspunkt i dig som træner og C2-kurset tager udgangspunkt i spilleren.

Andre muligheder Yoga og kropsbevidsthed
Functional Training
Hest i ØST og VEST
Mountainbike