Hverdagsøkonomi

Bliv ekspert på din egen økonomi! - lær at læse en lønseddel, eller lave budget - måske du vil investere i aktier?

Er du interesseret i økonomi, og kunne du tænke dig at lære at lægge budgetter, lære hvordan lønsedler og skat fungerer, samt hvordan du i fremtiden kan investere dine penge i virksomheder eller på fx aktiemarkedet, så er hverdagsøkonomi noget for dig!

Holdets eneste krav er, at man har lyst til at udfordre sig selv og har interesse indenfor matematik og økonomi. Det kræver altså ikke topkarakterer, men kun lysten for at være med!

Der vil blive kigget på emner inden for både folkeskolen og gymnasiet, og der vil være noget for alle, uanset hvor sikker man er i faget.

Vi vil i løbet af året tage på ture sammen, hvor vi vil se hvordan økonomien bruges i vores samfund. Et besøg på Børsen i København, et kig forbi Nationalbanken, eller andet. Vi finder en eller flere fede ture at tage på sammen!

Andre muligheder Matematik for nørder og feinschmeckere - begyndere
Matematik for nørder og feinschmeckere - begyndere - 7. klasse
Matematik for nørder og feinschmeckere - fortsættere
Matematikhjælp