Senatet i Berlin

Kom med ungdomsskolens senat på tur til store Berlin ! Det bliver en lærerrig og enormt hyggelig tur

Mere information

Studieturen i år i senatet går til Tysklands fantastiske hovedstad Berlin. Berlin er både kulturelt og historisk en virkelig spændende by med masser af byde på, og vi glæder os til at opleve byen sammen med jer. Vi skal overnatte på Happy Go Lucky Hotel (Stuttgarter Platz 17, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10627 Berlin, Tyskland). 

Turen ligger fra fredag d. 15. oktober (mødetid 13.00 på Aarhus H) afgang 13.25 til onsdag d. 20. oktober afgang 12.02 Berlin, hjemkomst 19.34 på Aarhus H.  

 

Egenbetalingen for turen er 1900 kr. pr. ung, hvilket indbefatter togbilletten tur/retur til Berlin, fri metro alle dage, overnatning på hotellet, hvor vi ligeledes hver dag får morgenmad, derudover vil aftensmad også være dækket, og alle aktiviteter er indbefattet i prisen. Vi foreslår, at den unge har lommepenge med til frokoster, generelle lommepenge til butikker og souvenirs samt til at købe til en madpakke til togturen hjem onsdag (minimum 600 kr. i euro). Ligeledes forventer vi, at den unge har aftensmad og snacks med til togturen fra Aarhus. 

 

Generelt gælder for studieturer i ungdomsskolen, at de er alkoholfrie, og det forventes, at den unge deltager i det tilrettelagte program og overholder de regler og aftaler, der bliver præsenteret af de voksne, der er med på turen.  Vi forventer ligeledes, at der er ro på værelserne klokken 22.00. Hvis ovenstående ikke overholdes, vil den unge, i værste tilfælde, blive sendt hjem fra turen, på egen regning. 

 

Skulle der være nogle spørgsmål, så kan i fange Mathilde på tlf. 41848465.

Der er begrænset pladser på turen (25 stk.), og de bliver fordelt efter først-til-mølle. Tilmeldingen åbner på Ungdomsskolens hjemmeside d. 9. september klokken 9.00, hvor betalingen ligeledes skal foretages. 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Mathilde Lindgaard Møller,
Ledige pladser Der er 1 ledige pladser
Pris 1900 kroner betales ved tilmelding, husk lommepenge derudover
Andre muligheder Japansk kultur kultur kultur
Hamborgtur Skåde skole 21/22
Senatet i Berlin
Holdnr. 2061
Hvornår?

15.oktober t.o.m 20 oktober (Hjemkomst 20.okt klokken 19.34 Aarhus H)

Hvor?

Ungdomsskolen