Krav Maga Selvforsvar

I Krav maga er den vigtigste mission, i træningen af unge, at undervise i praktisk selvforsvar, baseret på realistiske scenarier og effektive teknikker.

Vi har fokus på, at børn og unge genkender, undgår og forhindrer uheldige situationer. Vi træner øget opmærksomhed på omgivelserne. Vi lærer de unge at beskytte sig mod f.eks, spark, greb, greb omkring halsen og kvælning. Vi lærer de unge at forhindre, at blive væltet eller kastet ned på jorden. Vi anvender bl.a. overraskelsesmomentet mod den/dem der overfalder, kombineret med præcise slag, hvilket øger muligheden for at den unge kan komme væk, råbe om hjælp og fortælle forældre, lærere, politiet om hændelserne.

Under træningen arbejder vi med kondi, styrke, udholdenhed og samarbejdsøvelser. Rollespil indgår også i undervisningen. Vi oplever et særligt godt fællesskab på vores ungehold. Vores medlemmer opbygger gode relationer til hinanden og har det sjovt, samtidig med at de tilegner sig tekniske færdigheder og viden om selvforsvar.

Klassetrin: Fra 7. klasse

Tidspunkt: Torsdag, 16.30-18.30

Undervisningssted: Ungdomskulturhuset – Tage Hansensgade 2, 8000 Aarhus C. Bygning 7. (Salen)

Underviser: Rasmus Poulsen