CS:GO - Søndervang

Vil du gerne lærer mere om den taktiske del af spillet, stige i rank og samtidig blive en bedre holdkammerat? Så skal du melde dig til CS:GO

Går du op i Esport og specielt CS:GO? Vil du gerne lærer mere om den taktiske del af spillet, stige i rank og samtidig blive en bedre holdkammerat? Så skal du melde dig til Esport: CS:GO, hvor vi i fællesskab lærer mere om, hvad det vil sige at dyrke Esport.

På holdet kommer vi blandt andet til at snakke om kommunikation, samarbejde, sundhed og strategi, som alt sammen kommer til at gøre dig til en bedre Esports-atlet.

I træningen gennemgår vi både styrker og svagheder i hinandens spil, og vi lærer, hvordan vi forbedrer vores præstationer fra gang til gang.

Vores instruktør vil træne dig i alle spillets finesser.

Bliv bedre til at kommunikere, samarbejde med dit hold, lær nye granater, lær om hvordan du læser spillet igennem gaming IQ og game sense.

Det er rigtig Esport, så ingen cola eller pizza :)

Sund krop, sundt sind.

GLHF!

Underviser Nicklas Skaun Jørgensen,