UngdomsJournalisterne

Gemmer dig sig en lille journalist i maven på dig, så er det nu, du skal slå til! Som Ungdomsjournalist arbejder vi med opgaver som en rigtig journalist.

Vi anmelder, hvad der sker i byen (mad, koncerter, film) og øver os i at formidle på både skriftlige og billedlige medier. Vi er en stor del af ungdomsfestivalen OMG!, hvor vi hjælper med at lave PR op til festivalen og interviewer kunstnerne på aftenen.

Vi arbejder med nyheder, men også rapportager, og er meget ude af huset, hvor vi undersøger, hvad der sker i byen – generelt arbejder vi med det, som du er optaget af og har lyst til at undersøge eller udfordre. Kommer du og er med?

Klassetrin: 7.klasse og op til 18 år

Tidspunkt: Mandage  19.00-21.00

Undervisningssted: Ungdomskulturhuset, Tage-Hansens Gade 2, bygning 7, 8000 Aarhus

Underviser: Nina Thaarup