Venteliste

Tilmelding til venteliste - knallertkørekort. Kun til unge med bopæl i Aarhus kommune. Du modtager en sms når der er ledige pladser

Mere information

Ventelisten til knallertkørekort er for alle unge i Aarhus, der godt kunne tænke sig at tage et knallertkørekort. Når du tilmelder dig ventelisten får du en SMS, når der bliver oprettet nye hold, som du derefter kan gå ind og tilmelde dig.

Ventelisten fungerer derfor ikke som en egentlig venteliste, hvor du rykker længere og længere op på listen, men nærmere som et påmindelsessystem om nyoprettede hold.

Vær opmærksom på, at ventelisten er bydækkende. Knallertundervisningen i UngiAarhus er i dag samlet på én adresse i egne lokaler på Motorgården i Højbjerg - Axel Grühns Vej 2A, 8270 Højbjerg. Der er derfor kun én samlet venteliste.

 

Information omkring knallertkørekort
Det koster 550,00 kr. at tage et knallertkørekort i UngiAarhus. Dette beløb skal betales, når man tilmelder sig et hold, og man er først endeligt tilmeldt, når man har betalt og modtaget en bekræftelse. 

Undervisningen til knallertkørekort indeholder forskellige dele:

  • Færdselsrelateret førstehjælp
  • Teoriundervisning
  • Køretimer - både på lukket bane og i trafikken


Når et hold oprettes, vil du under holdets beskrivelse kunne se, hvilke dage du skal komme. Det er vigtigt, at du tjekker disse dage grundigt, da man som udgangspunkt skal kunne deltage alle dage. 

Vær opmærksom på, at du tidligst kan starte på et knallerthold, når du er fyldt 14½ år. 


Imens du venter...
Hvis du vil forberede dig på det at tage et knallertkørekort imens, du venter på at blive tilmeldt et hold, så kig forbi 'Rådet for sikker trafik' på https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/paa-knallert-og-scooter. Her kan du se noget af undervisningsmaterialet og læse hyppigt spurgte spørgsmål.

 

Dit ansvar
Når du tager dit knallertkørekort i UngiAarhus, så forventer vi naturligvis, at du ikke kører rundt på knallert før, du har fået dit kørekort. Bliver vi gjort opmærksomme på andet, så forbeholder vi os retten til at tage dig af holdet, og du skal derefter tilmelde dig et hold på ny efter en samtale med os. 

At køre ulovligt på knallert kan få uoverskuelige konsekvenser - dit kørekort kan blive udsat (også til bil), din knallert kan blive konfiskeret og du kan få opbygget en uoverskuelig økonomisk gæld ved ulykker. Læs mere om reglerne for knallertkørsel her: https://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/paa-knallert-og-scooter/regler-for-knallert.


Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er plads til alle
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Venteliste
Holdnr. 0700

Hvor?

Motorgården (Makerspace)