Ud på tur, aldrig sur!

Brænder du for at tage på tur og opleve nye spændende ting – så får du på dette hold mulighed for at arrangere dine helt egne ture, for og sammen med andre unge.

Det kan være alt fra éndags kulturarrangementer i biografen, teateret, museumsbesøg, koncerter eller  sportsarrangementer – til weekend eller ugeture til København eller Hamburg, surfetur til Klitmøller, skateboard
til Haderslev eller Barcelona… eller hvad I nu kan finde på, og det er kun fantasien der sætter grænser.

Med udgangspunkt i dine idéer og drømme kan du på dette hold blandt andet lære en masse om hvordan man planlægger og arrangere ture for unge. Hvor skal turen går hen? Hvad skal turen indeholde? Hvem og hvor  mange kan komme med? Hvad skal det koste? Hvornår tager vi afsted?

Er du frisk på at være med til at arrangere nogle fede ture for dig, dine venner og andre unge i Århus, så meld dig på holdet ”Ud på tur, aldrig sur”.

Klassetrin: 7. klasse til 18 år

Tidspunkt: Tirsdag kl. 18-20