Læs mere under kontakt // uiaa@mbu.aarhus.dk

Windsurf-weekend

Sport, bevægelse og friluftsliv

Kom med på den fedeste windsurf-weekend i slutningen af sommerferien! Vi surfer to dage i træk, så I kan nå at blive super gode. Det eneste du skal gøre er, at møde op ved Stedet på Øen, så tager vi dig med på standen, instruerer dig og hjælper dig ud på din første surftur! Alle kan være med!

Medarbejder
Nanna Riis
Pi Andrea Benedikte Sestoft
Tid og sted
Lørdag d. 10 august fra kl. 09.00 til kl. 17.00 og igen søndag d. 11 august kl. 09.00 til kl. 17.00. Vi mødes ved Stedet på Øen (Hjortholmsvej 13, 8000 Aarhus C) begge dage, og afslutter her også.
Aldersgrænse
For alle unge.
Pris
200 kr.
Antal ledige pladser
Der er 12 pladser tilbage.

Beskrivelse

I slutningen af sommerferien arrangerer Ungdomsskolen en windsurftur!

Turen foregår to dage i træk, lørdag og søndag. Vi mødes begge dage ved Stedet på Øen (Hjortholmsvej 13, 8000 Aarhus C) kl. 09.00 og kører i minibusser til en strand i nærheden med pålands-vind. Vi har windsurf-grejet med samt våddragter og redningsveste til alle.

Vi er to instruktører som introducerer jer til windsurf og grejet. I vil være 2-3 personer per board, så I kan hjælpe hinanden med at heppe og komme op og få den første tur! Vi har SUP-boards med, så vi kan SUP'e en tur, hvis der ikke er så meget vind. 

I skal selv have frokost med, og godt med solcreme på. Medbring også gerne et par solbriller eller en hat/kasket. 

Vi er tilbage ved Stedet på øen kl. 17.00 begge dage.

Vi håber at se jer til en super fed weekend! 

Medarbejder


 
Nanna Riis


 
Pi Andrea Benedikte Sestoft


Andre hold i samme kategori