Læs mere under kontakt // uiaa@mbu.aarhus.dk

CS:GO - Søndervang

IT/Medier og e-sport

Præcision, koordination og is i årene. På holdet arbejde vi på at udvikle dine færdigheder inden for CS:GO. Vi kommer i undervisningen til at arbejde med dit aim, spilforståelse, sammenspil og hvad det vil sige, at have en rolle på holdet. Du vil på dette hold have muligheden for at få tips, tricks og værktøjer til, hvordan du bliver en bedre spiller.

Medarbejder
Kevin Alexander Piilgaard
Tid og sted
Mandage 16.00-18.30
Ungdomsskolens E-sportslokale v. Søndervangskolen
Aldersgrænse
Maks. 18 år.
Antal ledige pladser
Der er 7 pladser tilbage.

Beskrivelse

I undervisningen vil vi sætte særligt fokus på at udvikle dine færdigheder inden for spillets mange aspekter. Der vil blandt andet gives vejledning i hvordan du kommer til at skyde mere præcist, lære at samarbejde og forbedre din brug af grenader. Der vil arbejdes med placering og rotations mønstre som både T og CT.  Du kommer desuden til at lære at indgå i et team for at koordinere angreb og forsvar samt forøge din viden inden for generelle taktikker og strategier.

I undervisningen kommer vi blandt andet til at arbejde med:
- Aim og recoil
- Spilforståelse
- Strategi og taktik
- Rotations mønstre
- Samarbejder og rollefordeling
- Brug af utilities og grenader
- mm.

Om du er Gold Nova eller Global Elite gør ingen forskel. Vi tager udgangspunkt i dit individuelle niveau og forbedre de færdigheder, som er bedst for dig, alt sammen under underholdende rammer og kammeratskab.