Læs mere under kontakt // uiaa@mbu.aarhus.dk

Skateboarding nybegynder

Sport, bevægelse og friluftsliv

På kurset får du en grundig introduktion til skateboarding af en erfaren skater og underviser. Vi vil gennemgå de grundlæggende principper, så du er sikret en god introduktion til sporten. Her i sommersæsonen skater vi på Læsøgadeskolen på Frederiksbjerg! Håber du kommer med til en fed sesh!

Medarbejder
Christian Søgaard
Tid og sted
Torsdage 17-19
Aldersgrænse
Maks. 18 år.
Antal ledige pladser
Der er 10 pladser tilbage.

Beskrivelse

På kurset får du en grundig introduktion til skateboarding af en erfaren skater og underviser. Vi vil gennemgå de grundlæggende principper, så du er sikret en god introduktion til sporten. Kurset er for begyndere. Skateboarderfaring er derfor ikke nødvendig - dog er det en klar fordel at have interesse inden for faget. På kurset er der både plads til at lære og smile af hinandens fejl på rampen eller i parken.
Det vigtigste er, at vi har det sjovt, respekterer hinanden og har lyst til at lære i eget tempo. Holdet er for alle uanset køn, etnicitet etc.
Dette kan være et springbræt til at kunne melde sig til skatecamps som bliver tilbudt i weekender, fyldt med andre dedikerede unge rundt i landet, som prøver kræfter af i diverse skateparks. Så kom endelig og bliv en del af et fedt fællesskab!

Medarbejder

Christian Søgaard


Andre hold i samme kategori