Læs mere under kontakt // uiaa@mbu.aarhus.dk

Figurmaling og 3D-print

IT, Programmering og Spil

Medarbejder
Frederik Jensen
Tid og sted
Tid: Torsdag kl. 18.30-20.30
Sted: MakerSpace, Axel Gruhnsvej 2a, Højbjerg
Underviser: Frederik L. Jensen
Opstart: Uge 36
Aldersgrænse
Fra 12 år og 6 måneder til og med 18 år.
Antal ledige pladser
Der er 6 pladser tilbage.

Beskrivelse

Kom og mal miniaturefigurer til spil som Warhammer (40k, Age of Sigmar, Fantasy), Dungeons & Dragons, eller dine helt egne 3D-printede figurer. Det er kun fantasien, der sætter grænser, for hvilke figurer vi kan arbejde med!

På holdet får du mulighed for at arbejde med forskellige teknikker inden for figurmaling – vi prøver alt fra dry-brushing, washes og higlighting. Der er også mulighed for at prøve at bygge terræn, dungeon tiles, og scenery (huse, træer eller hvad man ellers kan finde på). Vi har adgang til en 3D-printer, hvor vi kan printe vores helt egne figurer og terrændele, for derefter at male dem! 

Holdet er ekstremt begyndervenligt, og alle vil få vist nogle grundlæggende teknikker, så man hurtigt kan male en figur, som man bliver stolt af. Hvis man har malet og spillet længe, så er det her også en fantastisk mulighed, for at møde andre med samme interesse, og for at vise sine figurer frem.Det vil også blive muligt at spille figurspil - både warhammer, og evt. D&D, men også simplere hurtige figurspil, fx Song of Blades and Heroes, som kun kræver få figurer.

Alt i alt inviterer vi til en vildt hyggelig nørdet stemning, med mulighed for selv at være med til at bestemme, hvad vi skal spille og arbejde med.

 

 

Medarbejder

Frederik Jensen


Andre hold i samme kategori