Læs mere under kontakt // uiaa@mbu.aarhus.dk

Dungeons and Dragons - Skjoldhøj

IT, Programmering og Spil

Sammen tager vi ud på eventyr i Dungeons & Dragons universet - hvor alle kan være med, uanset erfaring. Det bliver fjollet, episk og et eventyr uden lige. Men vigtigst af alt, så er vi sammen om det, og i sidste ende er det jer og terningerne der bestemmer hvordan det hele ender.

Skjoldhøjskolen
Tid og sted
Torsdage fra 17-21

Opstart efter vinterferien 2024. (Evt før, hvis holdet bliver fyldt.)

Underviser: Torben

Sted: Klubben Skjoldhøj (Skjoldhøjvej 11, 8381 Tilst)
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 18 år.
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
4

Beskrivelse

I dette rollespil ligger vi hverdagen fra os, og dykker ned i et af de mange universer der findes indenfor bordrollespil: Dungeons & Dragons. Bevæbnet med terninger, papir, blyanter og ikke mindst fantasi, skaber vi i fællesskab en magisk og eventyrlig fortælling. Jeg sidder som Game-Master og fortæller og guider jer igennem det, mens I hver især laver jeres egne karakterer og styrer slagets gang! Vil I være helte der redder dagen, eller vil I være tyvene der stjæler ædelstene fra de rige - Det bestemmer I helt selv, for i denne verden kan næsten alt lade sig gøre!

Det bliver fjollet, det bliver episk og det bliver et eventyr uden lige. Men vigtigst af alt, så er vi sammen om det, og i sidste ende er det jer bestemmer hvordan det hele ender.


Andre hold i samme kategori