Læs mere under kontakt // uiaa@mbu.aarhus.dk

CrossFit

Sport, bevægelse og friluftsliv

Har du lyst til at løfte en masse tunge ting, få sved på panden og brænde en masse energi af? Så skal du tilmelde dig CrossFit i Ungdomsskolen. Det kræver ikke, at du er i god form – alle niveauer er velkomne.

Tid og sted
BodyLab Vestergårdsskolen
Mandage 19.15-20.45
HOLDET ER GÅET PÅ SOMMERFERIE
Du kan stadig tilmelde dig, hvis du vil med på holdet næste skoleår.
Aldersgrænse
Maks. 18 år.
Antal ledige pladser
Der er 11 pladser tilbage.

Beskrivelse

Hvis du elsker at få sved på panden, mærke dele af din krop du ikke har mærket før og have fede holdtræninger med dine kammerater, så er Crossfit noget for dig! 

På dette Crossfit-hold kommer vi til at prøve kræfter med mange forskellige træningsformer. Vi prøver alt fra HIIT, Time under tention, Pilates, Tabata, Intervaltræning og meget mere!

Vi vil både have træninger hvor der vil blive løftet vægte, men også mange træninger hvor vi arbejder med kropsvægt, så du også kan lærer hvordan man kan få hele kroppen trænet, selv hvis man ikke har nogle redskaber til rådighed!  

Der bliver taget hensyn til alle niveauer på holdet, så om du ekspert inde for træning eller total nybegynder, vil dette hold kunne udfordre dig! 

 

Mit Navn er Asger og jeg er træner på holdet. Jeg har undervist i fitness, crossfit, HIIT og mange forskellige sportsgrene.

Jeg har også en personlig træner uddannelse så der vil også være mulighed for at få svaret på spørgsmål og træning, kost og funktionalitet!

 

Hvis du har lyst til at deltage på vores træningshold skal du være mere end velkommen til at komme forbi til en prøvetime!

Vi træner hver mandag klokken 19:15-20:45. Så kom endelig forbi til at prøvetræning og se om Crossfit er noget for dig!

 


Andre hold i samme kategori